\ Εταιρεία

Εταιρεία

Το αποκλειστικό αντικείμενο της εταιρείας μας, από το 1991 που άρχισε να λειτουργεί, είναι μικροέπιπλα και βάσεις τοίχου για την τοποθέτηση συσκευών ήχου και εικόνας, καθώς και έπιπλα γραφείου και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η διαρκής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας βασίστηκε από τη μια μεριά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο και από την άλλη στο γεγονός ότι αντιπροσωπεύουμε για την περιοχή των Βαλκανίων και την Κύπρο την εταιρεία JAHNKE GmbH & CO KG, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες εταιρείες της Γερμανίας στον τομέα των επίπλων TV - HIFI - COMPUTER και HOME OFFICE.

Τελευταία, με τις αλλαγές που παρατηρούνται κυρίως στην τεχνολογία των τηλεοράσεων (τηλεοράσεις Plasma, LCD και LED), καλύψαμε με τον πλέον αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο και την απαίτηση στήριξης αυτών σε κάθετες επιφάνειες με λειτουργικές και στέρεες βάσεις τοίχου.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τη σειρά προϊόντων μας που αποτελείται από βάσεις τοίχου TV, έπιπλα TV, έπιπλα computer και έπιπλα γραφείου.

Το σύνθημά μας είναι : Οι Βάσεις της Αισθητικής για κάθε Πηγή Ήχου και Εικόνας. Μετά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μας με το σύνθημα αυτό και ότι θα βρείτε τη λύση που επιθυμείτε για τη δική σας ανάγκη.